Persondata

Når du bliver kunde hos, skal vi bruge navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og cpr.nr./cvr.nr. Oplysningerne gemmes i 5 år, hvorefter de slettes.
Personoplysninger bliver ikke videregivet til andre, eller gjort tilgængelig for tredjemand, de bliver opbevaret i overensstemmelse persondatalovgivningen

Du har som kunde ret til at se de oplysninger vi har og gøre indsigelse hvis de er urigtige. Du har også ret til at kræve begrænsning i behandling af oplysningerne og at få dem slettet inden vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af vedkommendes persondata, kan det ske via. datatilsynet På datatilsynet findes yderlige Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder.

Vi kan kontaktes om ovennævnte på:
e-mail oa@atregnskab.dk
Tlf: 31404148

Udtalelser

 • Jeg har nydt godt af kompetent vejledning og hjælp i forbindelse med stiftelsen og opstart af mit firma. Man føler sig godt behandlet og jeg kan altid få en givende snak og indspark omkring min virksomhed. Jeg kan varmt anbefale Axeltorv R&R

  Rasmus Andersen, NemPlan

 • Hvis du skal starte en virksomhed op, og har brug for en professionel, venlig og uhyre kompetent partner, så er Axeltorv Regnskab & Revision bare perfekt. Den nemmeste måde at sige det på er, at du siger, at du vil lave din virksomhed. Herefter kan nu nøjes med at svare på spørgsmålene, og så i øvrigt koncentrere dig om din egen virksomhed. De har været afgørende vigtige for os.

  Livlinen I/S

 • Axeltorv Regnskab & Revision har fra det første møde, givet os en følelse af tryghed og en frihed til at bruge vores tid konstruktivt, på det vi er gode til. De har gang på gang bekræftiget os i, at vores valg har været det rigtige. De har stået ved vores side gennem alle de udfordringer man oplever som som nystartet virksomhed.

  WICKI & EMMA, Giorgi & Hein

 • Axeltorv R&R kan varmt anbefales! Jeg er ovenud tilfreds med den hjælp jeg modtager. Meget kompetent rådgivning, der er altid et fyldestgørende svar parat til mine spørgsmål. Høj ekspertise, meget tillidsvækkende!

  SIGNE KROGH-RASMUSSEN, Tune Dyreklinik ApS

City regnskab og revision

Vores forretningspartnere

Vi har en lang række partnere, støtter og systemleverandører som gør vores forretning alsidig. Nedenfor ser du nogle få af de mennesker, systemer og virksomheder som vi sætter vores lid til.